Werkboek Renderend Landschap

Artikel 2 van 10
€ 22,50

Dit boek is sinds dinsdag 15 augustus in de verkoop. 

Als je dan toch het uitgeklede land wil verbeteren met mooie singels en stukjes bos zorg er dan voor dat je die kunt oogsten, dan heeft de grondbeheerder er tenminste ook wat aan. En is die minder afhankelijk van subsidies en politieke besluiten. Dat is de strekking van dit boek.  Een sterke ecologie, een grote biodiversiteit, een mooi landschap en additioneel inkomen voor de beheerders.  Van ontwerp tot winkelschap. Dit boek legt je stap voor stap uit hoe je dat kunt doen aan de hand van de ervaringen opgedaan in het project Lekker Landschap Kromme Rijn (2019-2023) waarin bovenstaande visie is uitgewerkt. Het verslag is onderbouwd met eerdere ervaringen opgedaan bij Hof van Twello (2003-2020) en Florae (v.a. 2019) in Twello.

Dit is een boek voor doeners, voor boeren en voedselbossers, voor mensen die op zoek zijn naar een andere inrichting en gebruik van hun stuk grond.  Het boek is ook instructief voor landschapsbeheerders, natuurverenigingen, beleidsmakers en politici. Geef innovatief beheer een kans!

Gert Jan Jansen en Laurette van Slobbe waren als adviseurs verbonden aan het project Lekker landschap Kromme Rijn en deden hun ervaring op bij Hof van Twello en Florae. Florae ontwikkelde de producten voor het project en brengt ze als spin off ook zelf op de markt.

© 2015 - 2024 Winkelgroener | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel