Winkelgroener is de webshop van Stichting Groener

Wij vinden het fijn om kennis en ervaring te delen. Dit doen wij door evenementen te organiseren, presentaties te verzorgen en door publicaties uit te geven. Het meeste wat wij doen heeft rechtstreeks te maken met het realiseren van voedselbossen. Hierdoor denken we dat we de wereld groener en dus mooier kunnen maken. Dit doen we door ons magazine 'Voedselbossen' uit te geven. Daarnaast geven wij boeken en bundels uit van mensen die bij onze stichting betrokken zijn. 
Zolang producten bijdragen aan een betere wereld of een mooiere manier van leven, bieden wij dat graag aan.

Ons magazine komt uit aan het begin van elk seizoen. 
Losse nummers en boeken verzenden wij wekelijks.

 

Alle info is te vinden op: www.groener.org en www.hetgrasvandeburen.org
U kunt ons bereiken via: info@groener.org

We zijn gevestigd aan de Kampenringweg 45D, 2803 PE te Gouda
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 83757597

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Betalingsvoorwaarden

1.1 Klanten kunnen betalen via iDeal, bancontact of bankoverschrijving.
1.2 Bij betaling via bankoverschrijving geldt een termijn van twee weken. Na betaling wordt het bestelde product toegestuurd.
1.3 Bij het aangaan van een jaarabonnement gaat de klant akkoord met een doorlopende overeenkomst tussen Stichting Groener en de klant. Deze kan jaarlijks schriftelijk opgezegd worden, waarbij dit minimaal 1 maand voor de ingangsdatum van het volgende jaarabonnement ingaat.

2. Herroepingsrecht

2.1 De klant heeft het recht de duurovereenkomst aangegaan voor onbepaalde tijd die middels de website tot stand is gekomen binnen 14 dagen na het tot stand komen van de duurovereenkomst te ontbinden.
2.2 Indien de klant aan Stichting Groener kenbaar maakt dat hij een beroep doet op zijn herroepingsrecht, stuurt Stichting Groener na ontvangst van deze melding de klant een ontvangstbevestiging.

3. Verzendbeleid

3.1 Stichting Groener verzendt de losse magazines en boeken in eigen beheer 1x per week. De magazines voor abonnees verschijnen rond het begin van het seizoen (21 maart/ 21 juni/ 21 september/ 21 december)
3.2 Boeken van andere partijen worden via de desbetreffende uitgevers verzonden.

4. Privacybeleid

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. Stichting Groener verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doelen:

• Het kunnen uitvoeren van onze dienstverlening en bedrijfsvoering
• Contact op kunnen nemen met onze klanten voor de uitvoering van onze dienstverlening
• Het informeren van onze klanten over wijzigingen van producten en diensten
• Het afleveren van goederen en diensten
• Het voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals belastingaangifte.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2015 - 2024 Winkelgroener | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel